Art and the City

opleidingen grafische vormgeving

020 - 362 9501

ma - vr 09:00-17:00

Zoek

Word de creatieve professional die je altijd al wilde zijn

Onze volledige vakopleidingen vormgeving

Onze volledige vakopleidingen vormgeving geven je een allround training waarmee je grote stappen maakt in je professionele en creatieve ontwikkeling. Ze zijn slim opgebouwd uit modules, zodat alle benodigde skills aan bod komen. Overleggen welke opleiding het best bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek via onze online agenda.

Leer werken met alle essentiële Adobe-tools (Photoshop, InDesign en Illustrator, inclusief AI-mogelijkheden) voor een succesvolle start in de wereld van grafische vormgeving en design. Dit is een beginnerscursus.

Start: ma 2 september 2024

opleiding grafische vormgeving​
vervolg

verdieping & uitbreiding

Verdiep je technische skills, en leer alles over verschillende projectsoorten en werken met opdrachtgevers. Een fundament voor je volgende carrièrestap óf zelfstandig ondernemerschap.

Start: di 10 september 2024

creativiteitsontwikkeling

Wil jij creatieve ideeën tot leven brengen en aan de slag als Art Director? Doe dan de opleiding Conceptontwikkeling. Een hybride creatieve opleiding met praktijkdagen op onze studio in Amsterdam. Leer concepting.

Start: vrij 13 september 2024

Bij de opleiding UI/UX designer leer je zowel technische vaardigheden als creatief denken. Analyseer doelgroepen en maak een hip en gebruikersvriendelijk ontwerp voor een website of een app.

Start: woe 4 september 2024

Opleiding allround
mediamaker DTP

omscholing voor UWV'ers

Ben je momenteel tussen twee banen in? Dan heb je wellicht de mogelijkheid om via het UWV een opleiding tot mediamaker DTP’er te volgen. Meld je aan en zet de eerste stap richting een nieuwe carrière.

Start: ma 2 september 2024

graphic design courses
in English

by art and the city

Whether you seek a career in digital marketing or want to make eye-catching social media posts, our graphic design courses are a must. Our comprehensive training will help you become a graphic design guru.

Start: Thu 5th september 2024

Erg prettig om vanuit huis te volgen. Ik heb niet het gevoel dat ik iets heb gemist door de online vorm van lesgeven. Er was meer dan voldoende gelegenheid om vragen te stellen en mee te laten kijken.
Milou van de Streek
Communicatie Adviseur
Heel fijn dat je dit vanuit huis kunt volgen. De lessen zijn heel goed bevallen. De docent houdt de groep er goed bij en maakt het interactief.
Marlou Jacobs
Projectcoordinator Leren en Ontwikkeling bij Fontys
Goede heldere lessen van Inge. Erg duidelijk. Ik vond het echt fantastisch. Super gemakkelijk vanuit huis, helemaal met twee kleine kinderen thuis. Ik ben echt super enthousiast geworden over InDesign.
Niels Docter
Music Producer
Open chat
1
Vragen? Chat met Art City
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?