Art and the City

opleidingen grafische vormgeving

020 - 362 9501

ma - vr 09:00-17:00

Zoek

Financiele ondersteuning voor je opleiding:

Financiele ondersteuning voor je opleiding: speciaal voor Rotterdammers

Financiële Ondersteuning voor je Grafische Vormgeving Opleiding in Rotterdam

Het volgen van je passie via een opleiding kan financieel uitdagend zijn. Hoewel de STAP-subsidieregeling is gestopt, zijn er nog steeds mogelijkheden voor financiële steun, zoals de Rotterdamse Scholingsvouchers.

Rotterdamse Scholingsvouchers: Financiële Ondersteuning voor Omscholing

Rotterdam begrijpt het belang van onderwijs en omscholing en heeft het Rotterdamse Scholingsvoucher-programma geïntroduceerd. Dit programma is bedoeld voor Rotterdammers die willen omscholen naar veelgevraagde beroepen, waaronder grafische vormgeving.

Financiële Ondersteuning met de Rotterdamse Scholingsvoucher

Met de Rotterdamse Scholingsvoucher kun je tot € 2.500 ontvangen voor je grafische vormgeving opleiding bij Art and the City. Dit maakt je passie binnen handbereik.

Hoe Werkt het?

Controleer je Eligibiliteit: Je moet in Rotterdam wonen en de intentie hebben om je om te scholen, te herscholen of bij te scholen naar een veelgevraagd beroep.
Kies je Opleiding: Selecteer de grafische vormgeving opleiding bij Art and the City.
Dien een Aanvraag in: Dien je aanvraag in bij de gemeente Rotterdam via de Rotterdam Scholingsvouchers-website.
Schrijf je in voor je Opleiding: Nadat je aanvraag is goedgekeurd, meld je je aan voor de grafische vormgeving opleiding bij Art and the City via Edubookers.
Start je Opleiding: Begin je reis naar grafische vormgeving en ontwikkel waardevolle vaardigheden met begeleiding van ervaren docenten.
Waarom Grafische Vormgeving?

Grafische vormgeving biedt veelzijdige kansen in visuele communicatie, van logo’s tot websites. Grafische vormgevers zijn nodig in diverse industrieën en spelen een essentiële rol bij merkidentiteit en boodschappen overbrengen.

De Opleiding Grafische Vormgeving 2

Verbeter je grafische ontwerpvaardigheden met de Geavanceerde Opleiding Grafische Vormgeving 2, geschikt voor professionals en enthousiastelingen. Deze hybride opleiding biedt expertise in boekontwerp, branding, en Adobe-software. Ga de uitdaging aan om je vaardigheden te verfijnen in de dynamische wereld van grafisch ontwerp. Na afloop kun je je inschrijven op onze jobsite. Ontdek meer onder ‘Einddoel en Resultaat’.

Aspecten van de Vormgeving

Aspecten van de Vormgeving

Aspecten van de Vormgeving: Verken je Creatieve Horizon met Art and the City’s Opleiding Grafische Vormgeving 2
In de wereld van grafisch ontwerp zijn ‘aspecten van de vormgeving’ cruciale bouwstenen die de kern vormen van elk creatief werk. Dit begrip verwijst naar de verschillende elementen en principes die samenwerken om een visueel aantrekkelijk en functioneel ontwerp te creëren. Bij Art and the City’s Opleiding Grafische Vormgeving 2 duik je diep in deze aspecten, van lay-out en kleurgebruik tot typografie en branding, en ontdek je hoe je deze kunt toepassen in praktische projecten. Deze blog belicht hoe deze geavanceerde cursus je meeneemt op een ontdekkingsreis door de vele facetten van grafisch ontwerp.

Scholingsvoucher

Vormgeving Betekenis

Financiële Hulp voor Creatieve Opleidingen bij Art and the City

Een creatieve opleiding kan je toekomst transformeren, maar de kosten kunnen ontmoedigend zijn. Gelukkig zijn er scholingsvouchers beschikbaar in sommige gemeenten om financiële steun te bieden voor je opleiding.

Scholingsvouchers

Rotterdam: Tot €2.500 voor inwoners die zich willen omscholen naar veelgevraagde beroepen. Bezoek de Rotterdamse Scholingsvoucher-website voor meer informatie.
Amsterdam: De Gemeente Amsterdam biedt ook financiële ondersteuning voor opleidingen. Neem contact op voor details.
Utrecht: Inwoners kunnen bij de Gemeente Utrecht verschillende financieringsopties verkennen. Bekijk hun website of bel voor meer informatie.
Leerwerkloket Achterhoek: Voor inwoners van de Achterhoek biedt het Leerwerkloket hulp bij vragen over leren en werken.
Andere Opties

Onderzoek ook andere financieringsmogelijkheden in je gemeente. Gemeenten hebben vaak initiatieven om inwoners te ondersteunen bij educatie en professionele ontwikkeling.

Reputatie van Art and the City

Onze opleidingen worden geleid door ervaren professionals en genieten een uitstekende reputatie in de grafische vormgevingsbranche.

Laat financiële belemmeringen je niet weerhouden van het ontwikkelen van je creatieve vaardigheden en het verkennen van grafische vormgeving. Ontdek de mogelijkheden en grijp je kans voor een stralende toekomst met een scholingsvoucher.

Financiele ondersteuning Amsterdam

Financiele ondersteuning voor je opleiding: Amsterdam

Financiele ondersteuning Amsterdam voor Je Grafische Vormgeving Opleiding bij Art and the City Amsterdam

Een opleiding volgen kan een geweldige investering in je toekomst zijn, maar de kosten kunnen soms ontmoedigend zijn. Gelukkig zijn er manieren om financiële steun te krijgen voor je opleiding, zelfs nu de Subsidieregeling voor Transities in de Arbeidsmarkt (STAP) niet meer beschikbaar is. Een van deze mogelijkheden is de Scholingsvoucher, aangeboden door bepaalde gemeenten. Dit blog verkent hoe je financiële hulp kunt krijgen voor je Grafische Vormgeving opleiding bij Art and the City en hoe je een Scholingsvoucher kunt aanvragen.

Wat is een Scholingsvoucher?

Een Scholingsvoucher is een financiële ondersteuning aangeboden door sommige gemeenten om inwoners te helpen hun opleidingskosten te dekken. Hierdoor wordt het voor meer mensen haalbaar om zich om te scholen, bij te scholen of een geheel ander beroep te kiezen.

Amsterdamse Gemeente: Scholingsvouchers voor Cursussen

In Amsterdam heeft de gemeente een programma opgezet voor Scholingsvouchers om inwoners te ondersteunen bij het volgen van diverse cursussen en opleidingen. Als je geïnteresseerd bent in de Grafische Vormgeving cursus bij Art and the City en in Amsterdam woont, kun je overwegen om een Scholingsvoucher aan te vragen om je opleidingskosten (gedeeltelijk) te dekken.

Hoe vraag je een Scholingsvoucher aan in Amsterdam?

Het aanvragen van een Scholingsvoucher in Amsterdam is eenvoudig:

Controleer je geschiktheid: Zorg ervoor dat je voldoet aan de criteria van de gemeente Amsterdam, die betrekking kunnen hebben op je inkomen en woonsituatie.
Kies je cursus: Selecteer de Grafische Vormgeving cursus bij Art and the City als je gewenste studieprogramma.
Neem contact op voor meer informatie: Bel de gemeente Amsterdam voor gedetailleerde informatie over de aanvraagprocedure en vereisten.
Dien je aanvraag in: Volg de instructies van de gemeente om je aanvraag voor de Scholingsvoucher in te dienen.
Wacht op goedkeuring: Nadat je aanvraag is ingediend, beoordeelt de gemeente deze en bepaalt of je in aanmerking komt voor de Scholingsvoucher.
Begin je opleiding: Als je aanvraag wordt goedgekeurd en je de Scholingsvoucher ontvangt, kun je je inschrijven voor de Grafische Vormgeving cursus bij Art and the City en je opleiding starten.

Wat Betekent Vormgeving

Art and the City: Ontketen Je Creativiteit

Art and the City: Ontketen Je Creativiteit
Ontdek de Cursus Grafische Vormgeving
Ben jij klaar om jouw creatieve talenten te ontwikkelen en praktisch toe te passen? Wij bieden een erkende cursus waarin je leert creëren met de Adobe designprogramma’s (Photoshop, Illustrator, en InDesign) én AI. Ontwikkel je vaardigheden in het bewerken van foto’s, het creëren van lay-outs, en het ontwerpen van unieke logo’s. Stap in de wereld van grafische vormgeving en begin aan jouw creatieve toekomst.
Jouw Succes in 5 Maanden
Ontdek hoe je in slechts vijf maanden tijd je vaardigheden kunt ontwikkelen en toepassen. De cursus is gestructureerd om je snel en effectief op te leiden in de wereld van grafisch ontwerp.
De Kracht van Adobe en AI
Leer werken met de krachtige tools van Adobe’s Creatieve Suite én de nieuwste AI-opties. Deze cursus biedt een diepgaande kennismaking met essentiële grafische ontwerptools, waarmee je jouw creatieve horizon verbreedt.

De toekomst van AI in vormgeving

Ontdek hoe kunstmatige intelligentie het vormgevingslandschap transformeert en nieuwe creatieve mogelijkheden ontsluit.

Ontdek de kracht van specialisatie in vormgeving. Vergroot je kansen en onderscheid je in de creatieve wereld. Leer waarom specialisatie essentieel is.

Re-integratietraject van het UWV

Als beginnend vormgever kan het een uitdaging zijn om jezelf te onderscheiden in een concurrerende markt. Met creativiteit en toewijding kun je echter je stempel drukken en jezelf als vormgever onderscheiden.

 Art and the City is de scholingspartner van het UWV en helpt je bij het verkrijgen van een vergoeding voor opleidingen in je re-integratietraject. Volg deze stappen om een UWV scholingsbudget aan te vragen:

Check bij je UWV-begeleider of je recht hebt op een re-integratiebudget.
Bespreek waarom de gekozen opleiding je kansen op de arbeidsmarkt vergroot, en toon dit aan met geprinte vacatures.
Vraag bij ons een offerte aan.
Upload de offerte via Berichten in je UWV-werkmap en stuur deze naar je contactpersoon bij het UWV.
Binnen 3-4 weken krijg je meestal bericht om te starten met de training bij Art and the City.
Na goedkeuring stuurt Art and the City de factuur naar het UWV, dat direct betaalt.
Heb je nog vragen? Stuur ons een mail of app ons! 

cursus grafische vormgeving

Art and the City: Ontketen Je Creativiteit

Art and the City: Ontketen Je Creativiteit
Ontdek de Cursus Grafische Vormgeving
Ben jij klaar om jouw creatieve talenten te ontwikkelen en praktisch toe te passen? Wij bieden een erkende cursus waarin je leert creëren met de Adobe designprogramma’s (Photoshop, Illustrator, en InDesign) én AI. Ontwikkel je vaardigheden in het bewerken van foto’s, het creëren van lay-outs, en het ontwerpen van unieke logo’s. Stap in de wereld van grafische vormgeving en begin aan jouw creatieve toekomst.
Jouw Succes in 5 Maanden
Ontdek hoe je in slechts vijf maanden tijd je vaardigheden kunt ontwikkelen en toepassen. De cursus is gestructureerd om je snel en effectief op te leiden in de wereld van grafisch ontwerp.
De Kracht van Adobe en AI
Leer werken met de krachtige tools van Adobe’s Creatieve Suite én de nieuwste AI-opties. Deze cursus biedt een diepgaande kennismaking met essentiële grafische ontwerptools, waarmee je jouw creatieve horizon verbreedt.

Waarom conceptontwikkeling belangrijk is

Waarom conceptontwikkeling belangrijk is

 Conceptontwikkeling is een iteratief proces dat creativiteit, strategie, evaluatie en implementatie combineert om een idee om te zetten in een concreet en effectief concept. Het is een uitdagende taak die leidt tot innovatieve oplossingen en creatieve resultaten. 

Cursus Vormgeven met AI

Vormgeving met AI

Leer hoe AI-tools kunnen worden gebruikt om creatieve ontwerpen te verbeteren en te optimaliseren.

Open chat
1
Vragen? Chat met Art City
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?