Art and the City

opleidingen grafische vormgeving

020 - 362 9501

ma - vr 09:00-17:00

Zoek

gespecialiseerde
cursussen vormgeving

Word de creatieve professional die je altijd al wilde zijn

Praktische kennis voor na je opleiding of misschien voordat je begint met een opleiding bij ons. We leren je niet alleen de WAT maar vooral de HOE zodat je zelf geheel zelfstandig de opties kunt vinden. Bij vrijwel alle cursussen gebruiken we de opties van AI die Adobe biedt. Bij de cursus Vormgeving met AI gebruiken we de meest actuele en nieuwste AI ook buiten de Adobe opties.

  • Zoom in op wat je nodig hebt, van Adobe tot ondernemerskills, van visual storytelling tot AI – Art and the City biedt het allemaal.
  • Spijker je kennis van een softwareprogramma bij (Photoshop, Illustrator, Indesign, UI/UX, Figma, enz.)
  • Leer een specialisatie op grafisch gebied (Infographics, Premiere Pro, After Effect, enz.)

Wil je overleggen welke cursus het best bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek via onze online agenda of
bel op 020-3629501

grafische vormgeving met ai
basis of vervolg

De cursus grafische vormgeving met AI biedt een diepgaande verkenning van de mogelijkheden die AI biedt in grafische vormgeving. Een super actuele cursus.

In een wereld waar beelden meer dan ooit spreken, is het vermogen om een krachtig verhaal te vertellen via visuele middelen essentieel. 

Adobe Figma
basis of vervolg

Adobe Figma basis of vervolg

Ontdek de kracht van Figma in onze boeiende cursus waarin je de essentiële aspecten van interface-ontwerp en interactieve ervaringen leert.  

Cursus Photoshop
basis

De moeder van all beeldbewerkings-programma’s. Uiteraard met de nieuwste AI opties.

cursus illustrator
basis

Leer werken met illustrator en vectoren en je kunt alles maken wat je maar kunt bedenken. Leer ook de alle nieuwste invoegingen van AI.

cursus indesign
basis

De klassieker voor vormgevers. Met leuke variaties om je ontwerpen interactief en dynamische te maken.

Vormgeven met
Photoshop vervolg

Word een Pro met Photoshop voor gevorderden. Duik tijdens deze lessen dieper in maskers en kanalen. Leer het bereiken van het double exposure effect en het toepassen van het litho-effect op afbeeldingen.

Vormgeven met
Illustrator vervolg

Kun jij al werken met de pentool, maar ken je nog niet alle geavanceerde technieken en vormgevingsregels? Wil je zelf iconen of patronen maken? Of wil je graag leren hoe je infographics of isometrics maakt?

Vormgeven met
Indesign vervolg

Ontdek de liquid page tool, alternatieve lay-out mogelijkheden, object animatie, en meer over animeren. Maak complexe tabellen, inhoudsopgaven, en indexen. Ontwerp interactieve formulieren en pdf’s, en duik in de wereld van e-publicaties.

Bob
BobDocent
Lees verder
Super interessante cursus gedaan over AI. Als ontwerper moet je toch bijblijven en de ontwikkelingen gaan snel. Bo is een hele fijne docent die alles heel begrijpelijk uitlegt en met veel inspiratie komt.
Open chat
1
Vragen? Chat met Art City
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?